€ 0,00 € 0,00

Omschrijving

Herkomst: De Nederlandse Hangoordwerg is een van de meest gefokte konijnenrassen en is erg populair. Het ras is ontstaan in 1952 in Nederland.

Eigenschappen: Een Nederlandse Hangoordwerg heeft een levendig karakter. Een deel van de populariteit hebben de konijnen te danken aan hun kleine formaat, ze zijn lekker handzaam en snel tam. De Nederlandse Hangoordwerg ziet eruit als een Franse Hangoor in miniatuur.

Verzorging: Nederlandse Hangoordwerg konijnen kunnen binnen in een ruime kooi gehouden worden of buiten in een leuk konijnenhok. Zorg wel, wanneer ze buiten zitten, dat ze dan uit de tocht en wind staan. Geef ze ook nooit teveel groenvoer zoals bijv. gras en sla. Wanneer uw konijn niet aan groenvoer gewend is, krijgt het diertje heel snel diarree, dus laat ze er langzaam aan wennen. Zaak is dus wel om altijd voorzichtig te zijn met groenvoer!

{ "[data-role=tocart-form], .form.map.checkout": { "catalogAddToCart": {} } } require(['jquery','cdz_slider'],function($){ if($('.related-upsell-crossell .products-related .product-items').length) { $('.related-upsell-crossell .products-related .product-items').addClass('owl-carousel'); $('.related-upsell-crossell .products-related .product-items').owlCarousel({ items:3, lazyLoad: true, loop: false, margin: 20, responsiveClass: true, nav: true, dots: false, rtl: ThemeOptions.rtl_layout == 1 ? true : false, responsive:{ 0:{items: 1}, 480:{items: 1}, 640:{items: 1}, 768:{items: 2}, 1200:{items: 3} } }); } })