Samenstelling van de geperste brokken
Ontsloten mais, rundvlees gedroogd, ontsloten tarwe, Hemoglobinepoeder, bietenvezels, rundvet, sojaolie, vismeel, lijnzaadolie, zalmolie, mineralen
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 24,0%
Ruw vet 10,0%
Ruwe celstof 2,7%
Ruwe as 7,2%
Calcium 1,3%
Fosfor 0,8%
Energiewaarde 3945kcal/kg ME
Toevoegingsmiddelen per kilo
Nutritionele toevoegingsmiddelen
3a672a Vitamine A (retinylacetaat) 18.000 IE
3a671 Vitamine D3 (cholecalciferol) 1.800 IE
3a700 Vitamine E (all-rac alfa-tocoferylacetaat) 60 mg
3b405 Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 4,8 mg
3b603 Zink (Zinkoxide) 90 mg
3b103 IJzer (IJzer(II)sulfaat-monohydraat) 84 mg
3b502 Mangaan (Mangaan(II)oxide) 57,6 mg
3b201 Jodium (Kaliumjodide) 2,0 mg
3b815 Selenium (L-Selenomethionine) 0,18mg
Technologische toevoegingsmiddelen
E330 Citroenzuur 0,01g
1b306 Tocoferol-extracten van plantaardige oliën 120mg