Hangoor dwergkonijn

SKU
hangoor_dwergkonijn
Op voorraad

Verkrijgbaar in diverse kleurslagen! Doorgaans ligt de leeftijd van deze konijnen rond de 10-12 weken. Dan zijn ze namelijk oud en sterk genoeg om overgesplaatst te kunnen worden. Tevens zijn de konijnen ingeënt tegen VHD en Myxomatose. Specifiek op zoek naar dit konijnenras? Neem voor bezoek altijd eerst even 'contact' met ons op m.b.t. de beschikbaarheid van de konijnen.

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Eigenschappen: Voor kinderen is dit een uitstekend konijnenras. Het zijn rustige, nieuwsgierige en betrouwbare dieren. Absoluut niet schuw als ze eenmaal bij u thuis gewend zijn. Doorgaans is er aanbod in verschillende kleurslagen. Regelmatig hebben we ook Hangoor voskonijnen. Het zijn groepsdieren waar u het meeste plezier uithaalt als ze samen (per duo) of in groepen gehouden worden. Vanwege het handzame formaat, vriendelijke en aanhankelijke karakter en het lieve uiterlijk is dit absoluut hét geschikte konijn voor uw kind(eren)!

Uiterlijke kenmerken: Het eerste wat opvalt zijn de hangoren waar deze konijnen speciaal op gefokt zijn. Evenals het grappige olijke hoofdje. Er zijn veel verschillende kleurvarianten bekend. Het hangoorkonijn heeft een korte en gedrongen, stevige lichaamsbouw en een korte nek. De lengte van het dier ligt rond de 30 tot 35 cm en valt hiermee onder de dwergrassen.

Heeft u interesse in dit konijnenras, maar heeft nog vragen over het houden en de verzorging hiervan? Wellicht dat we uw vraag 'hier' kunnen beantwoorden! Zo niet, neem dan gerust even 'contact' met ons op. We helpen u graag!